Sunday, July 8, 2012

Neden bir beyaz gelinlik asla


beyaz bir gelinlik dışında hiçbir neden




Annelik Gelinlik Düğün makale




Beyaz bir gelinlik




düğün, Batılı ülkelerin Çin’e düğün giysileri giymiş gelin dışarı asla neden, modern beyaz gelinlik 18. oldu yüzyıl Fransız Napolyon dönemi.




Beyaz sakin ve temiz bir izlenim veriyor.




yeteneği sonsuz rüya vizyonu neden, Zhang kızlar ve genç kadınları tanımlamak için beyaz güller, kırmızı güller vardı, beyaz kızlar kalp savundu gibi, benzersiz bir cazibe yayar.




denizkızı gelinlik




ana renk olarak beyaz düğün renkler, derin tarihsel köklere sahiptir. Monarşi sırasında, kadınların sosyal statü çok düşük, insanlar bekaretini çok değeri, evlenme Shoushenruyu yılında kız, bu fikir de Beyaz hükümleri ile geçmişte bir elbise giyen gelin ve bazı yerlerde renk yansıtılır insanlar düğün gelinin saf olması gerektiğini düşünüyorum, çünkü Düğün Patent genç kız ve evli kadın ya da bekaretini kaybetmek, beyaz giymemiş, en güzel ve beyaz sadece renk saf güzelliği ile bir oyundur.




Gelinlik tarzı 1950




gelişimi ile daha fazla kız renkli, sakin mavi, parlak sarı ve canlı, güzel kraliyet mor kaplı bir gelinlik vurgulanır düğün renkler, memnun değil ise .. .. .. Birçok gelinler düğün günü düğün için farklı renklerde farklı zamanlarda olacak, çeşitli renklerde tamamen onun zaman olağandışı zeki bu bölümünde gelin, gelinin karakterini ifade eder.




Gelinlik




Cover Up Ama, düğün, beyaz gelinlik en gelinler için ilk tercihi resmi bir fırsat oldu. Kendinizi içinde derin gelin ve ben de dahil olmak üzere insanlar, kızın düğün günü su “Lotus”, temiz, sessiz, temiz ve güzel umuyoruz …… Çünkü Aşk kız hasat şanslı ise bu kaotik dünyada, insanlar Pure Land geri kalanı için bir parti istiyor, sevgi, yüzyılın bir masal sonudur. Sun, mavi, mavi gökyüzü, beyaz bulutlar, beyaz gelinlik giymiş gelin güzel bir melek, Tanrı’nın favori.




tek omuzlu gelinlik




hızla barış içinde beyaz eşsiz cazibesi popüler renk teması, tüm güzel, tüm sonra, kaplama, değişen trendler, kimin barışı ve özgür insanların kalplerini özlemek ve beyaz verir daha derin bir anlam hayat.




Yazar hakkında




Bu maddenin kullanımı ve dağıtımı Yayıncı Yönergeleri tabidir

Orada özgün yazar bilgileri olmalı ve telif hakkı dahildir.



Mesaj navigasyon



← önceki

Sonraki →

No comments:

Post a Comment